BLOG

5. októbra 2017 by bohus Rodinné fotenie 0

Z rodinného fotenia

Zopár záberov z ďalšieho skvelého fotenia. Rodinné fotenie s touto rodinkou mi ozaj robilo radosť. Boli veľmi milí a hlavne ochotní a naklonení k mojim požiadavkam 🙂 S takýmito ľudmi je radosť pracovať. A čo je dôležité, tak bolo vidno, že táto rodinka žije z lásky a ja som si ako fotograf počas fotenia, samozrejme len tak nenápadne, tú lásku užíval s nimi. (viac…)

Read On
4. septembra 2017 by bohus Rodinné fotenie 0

Rodinné fotenie

Rodinné fotenie je pre mňa zábavné, pretože sa vždy nesie vo veselej a pozitívnej nálade. Áno, fotenie s detmi nepatrí medzi tie najľahšie a vždy si vyžaduje osobitný prístup, pretože dieťatko nemá vždy dobrú náladu a rovnako u detí je to aj z výdržou. No stále sú tú možnosti ako dieťatko zaujať a rozveseliť 🙂 Musím však povedať, že za moju doterajšu prax sa mi vždy a samozrejme aj za pomoci rodičov podarilo vykúzliť ozaj podarené fotografie. Občas sa samozrejme aj celkom slušne zapotím. No aj tak sa pri fotení spoločne všetci dobre nasmejeme. (viac…)

Read On
15. marca 2017 by bohus O svadbách 0

Fotenie svadobných príprav, áno alebo nie?

Ako svadobný fotograf sa počas dohodovania nových zákaziek zvyknem stretávať s rozdielnym názorom na fotenie svadobných príprav novomanželov. Aby som vysvetlil čo sa pod fotením svadobných príprav myslí, tak je to fotenie počas návštevy nevesty u kaderníčky, kozmetičky, obliekanie novomanželov a všetkého čo s tým súvisí. (viac…)

Read On
1. marca 2017 by bohus Fotoreportáž - výstavy 0

FotoFest Košice 2017 otvorenie

FotoFest Košice 2017 mojím objektívom. Prinášam Vám zopár mojích záberov zo stredajšieho otvorenia výstavy fotografie v Košiciach, ktorá sa volala FotoFest Košice 2017 . Na výstave boli vystavované fotografie viacerých zahraničných fotografov. Samotná výstava sa konala na štyroch rôzných miestach v centre a blízkom okolí centra Košíc. Pre mňa to bol zábavný, inšpiratívny a hlavne osviežujúco strávený večer! (viac…)

Read On
18. februára 2017 by bohus Fotoreportáž - výstavy 0

Výstava modelov – Rimavská sobota

Výstava modelov pre každého nadšenca. Prinášam Vám krátku fotoreportáž zo siedmeho ročníka výstavy modelov, ktorá sa uskutočnila 18.02.2017 v Rimavskej Sobote.  Na tejto výstave modelov som nebol ako modelár zanietenec, ale ako fotograf. A tak ako takmer každého chlapca, aj mňa v detstve pohltilo modelovanie rôznych modelov. Preto mám k tejto záležitosti celkom blízko a občas aj na výstavu podobnej tejto zájdem. Priznám sa však, že keby som mal viacej voľného času, tak si určite opäť vyskúšam postaviť nejaký zaujímavý model. Každopádne je to pre mňa ako fotografa celkom zaujímavá a vďačná téma na fotenie, pretože niektoré modely boli ozaj krásne a detailne prepracované. Bolo tu vidieť širokú škálu modelov lietadiel, vrtulníkov, tankov, rôznej bojovej techniky, či modelov áut a lodí. Celá výstava sa niesla v skôr komornejšej atmosfére a tomu aj zodpovedali neveľké priestory, no aj tak o pekné zábery nebola núdza. (viac…)

Read On
Návrat hore